2017-2018 Kullanıcı Giriş Bilgileri

Sisteme ilk kez giriş yapacaklar için;

Uzaktan Eğitim Yönetim sistemine ( oys.ezincan.edu.tr ) giriş yapılmalıdır.

Kullanıcı Adı : Öğrenci numaranız(başında "o" harfi olacak şekilde). Örn: o111255000
Şifre             :
Öğrenci numaranızın son beş rakamı. Örn: 55000 (111255000) veya

TC. Kimlik numaranızın ilk beş rakamı. Örn: 46537 (46537000000)

ÖNEMLİ: Sisteme kullanıcı eklemeleri Merkezimiz tarafından 30.09.2016 tarihine kadar yapılacağından, sisteme bu tarihten sonra giremeyenlerin Merkezimizi araması gerekmektedir.

( Öğrencinin sisteme eklenmesi için kayıt yapmasına gerek yoktur. )

Sistemi kullanmaya başladıktan sonra öğrenmek için;

Kullanıcı adı : Kullanıcı adı hiçbir şekilde değiştirilemez.
Şifre             : Şifrenizi unutmanız durumunda Öğrenci Yönetim Sistemi giriş sayfasında (http://oys.erzincan.edu.tr/) şifremi unuttum bölümünden alabilirler. Bunun için Uzaktan Eğitim Yönetim Sistemde size kayıtlı olan e-posta adresine giriş yapmalısınız. Yeni şifreniz kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Eğer sistemde kayıtlı olan e-posta adresi size ait değilse ya da kullandığınız e-posta adresi değilse Uzaktan Eğitim Merkezimizi arayınız.

ÖĞRENCİ GÖRSEL KULLANIM KLAVUZU ( OYS KULLANIM KLAVUZU )